Produk

page_banner

Tes kehamilan HCG

jinis sampel:

  • sample

    urin

Kaluwihan produk:

  • Akurasi Deteksi Dhuwur
  • Kinerja biaya dhuwur
  • Jaminan kualitas
  • Pangiriman cepet

Katrangan rinci

Tes kanthi cepet, siji langkah kanggo deteksi kualitatif COC chorionic manungsa (hCG) ing urine. Kanggo nggunakake diagnostik in vitro profesional mung.

PENGGUNAAN INTENDED

Strip Tes Kehamilan Siji Langkah (Urine) hCG minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif COC chorionic manungsa (hCG) ing cipratan kanggo mbantu deteksi awal meteng.

Spesimen: Urine

WechatIMG1795

Pandhuan kanggo Gunakake

Allow test strip, spesimen urin lan/utawa kontrol kanggo equilibrate kanggo suhu kamar (15-30 ° C) sadurunge testing.

1. Nggawa kantong menyang suhu kamar sadurunge mbukak. Copot strip test saka kantong sing disegel lan gunakake sanalika bisa.

2. Kanthi panah nuding menyang spesimen cipratan, kacemplungake strip test vertikal ing spesimen cipratan kanggo ing paling 5 detik. Aja ngliwati garis maksimum (MAX) ing jalur tes nalika nyemplungake jalur kasebut. Deleng ilustrasi ing ngisor iki.

3. Selehake strip test ing lumahing warata non-absorbent, miwiti timer lan ngenteni garis abang (s) katon. Asil kudu diwaca ing 3 menit. Penting yen latar mburi cetha sadurunge asil diwaca.

Cathetan: Konsentrasi hCG sing sithik bisa nyebabake garis lemah katon ing wilayah tes (T) sawise wektu sing suwe; mulane, ora kokwaca asil sawise 10 menit.

fbdb

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • email TOP
     Privacy settings
    Manage Cookie Consent
    To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
    ✔ Accepted
    ✔ Accept
    Reject and close
    X