Prestasi Utama

page_banner

❆ sertifikasi sistem mutu EU TUV ISO13485 lan pabrik sing disertifikasi FDA USA;

❆ Luwih saka 30 sertifikat registrasi piranti medis NMPA ing China;

❆ Kit Tes Coronavirus Novel wis disertifikasi dening FDA EUA AS, EU CE, ANSM Prancis, Walanda, Jerman BfArM, Austria, Australia TGA, Brazil ANVISA, Bolivia, Peru, Thailand, Filipina, Indonesia, Malaysia lan panguwasa global liyane lan kadhaptar ing daftar putih importir, sauntara registrasi ing China NMPA, WHO lan registrasi sinkron liyane lagi ditindakake.

01
36

❆ Kumpulan pertama produk tes mandiri koronavirus novel Jerman wis dilebokake ing dhaptar perusahaan BfArM.

❆ Produk tes obat wis kadhaptar ing "Katalog Pembelian Narkoba Kementerian Keamanan Umum (strip) sing disaranake";

❆ Laihe Biotech nyelidiki lan ngembangake kanthi mandiri "Quantum Dot Fluorescence - platform inovasi teknologi kanggo Deteksi Rapid Narkoba Rambut" sing minangka proyek R&D kunci nasional "Lima Taun kaping 13", minangka unit kerjasama industrialisasi kanggo deteksi obat lan obat teknologi kontrol penyalahgunaan & topik proyek riset peralatan 5 asil riset;

❆ Paten Dipikolehi: luwih saka 30 paten penemuan internasional lan Cina.


email TOP