Главните достигнувања

page_banner

❆ ЕУ TUV ISO13485 сертификација на системот за квалитет и фабрика со сертификација на САД од FDA;

❆ Повеќе од 30 сертификати за регистрација на медицински уреди NMPA во Кина;

❆ Новиот комплет за тестирање на коронавирус е сертифициран од US FDA EUA, EU CE, француски ANSM, Холандија, Германија BfArM, Австрија, Австралија TGA, Бразил ANVISA, Боливија, Перу, Тајланд, Филипини, Индонезија, Малезија и други глобални власти и влезе во потесен избор во белата листа на увозници, а во меѓувреме регистрацијата во Кина NMPA, СЗО и други синхрони регистрација е во тек.

01
36

❆ Првата серија германски производи за само-тестирање на коронавирус е внесена во списокот на претпријатија на BfArM.

❆ Производите за тестирање на дрога се наведени во „Каталогот за набавки препорачан од Министерството за јавна безбедност за тестирање на дрога (ленти)“;

❆ Laihe Biotech самостојно ја истражува и развива „Квантна точка флуоресценција - технолошка иновативна платформа за брзо откривање траги на лекови за коса“ која е како „13-ти петгодишен“ национален клучен проект за истражување и развој, како единица за соработка за индустријализација за откривање на дрога и лекови на Технологија и опрема за контрола на злоупотреба на истражувачки проект тема 5 резултати од истражувањето;

❆ Добиени патенти: повеќе од 30 меѓународни и кинески патенти за изум.


е-пошта ВРВ