Arritjet kryesore

page_banner

❆ Çertifikimin e sistemit të cilësisë EU TUV ISO13485 dhe fabrika e certifikuar nga FDA e SHBA;

❆ Më shumë se 30 certifikata të regjistrimit të pajisjeve mjekësore NMPA në Kinë;

❆ Kompleti i testit për Coronavirus Novel është certifikuar nga FDA e SHBA EUA, BE CE, ANSM franceze, Holanda, Gjermania BfArM, Austria, Australia TGA, Brazili ANVISA, Bolivia, Peruja, Tajlanda, Filipinet, Indonezia, Malajzia dhe autoritete të tjera globale dhe në listën e ngushtë në listën e bardhë të importuesve, ndërkohë që regjistrimi në Kinë NMPA, OBSH dhe regjistrime të tjera sinkrone është në proces.

01
36

❆ Grupi i parë i produkteve gjermane të vetë-testimit të koronavirusit të ri janë futur në listën e ndërmarrjeve të BfArM.

❆ Produktet e testimit të drogës janë renditur në "Katalogun e Blerjeve të rekomanduara nga Ministria e Sigurisë Publike për Testimin e Barnave (shirita)";

❆ Laihe Biotech hulumton dhe zhvillon në mënyrë të pavarur "Fluoreshencën e pikave kuantike - një platformë inovative teknologjike për zbulimin e shpejtë të gjurmëve të barnave të flokëve", e cila është si projekti kryesor kombëtar i Kërkimit dhe Zhvillimit "Pesëvjeçari i 13-të", duke qenë si njësia e bashkëpunimit të industrializimit për zbulimin e drogës dhe drogës së teknologjia dhe pajisjet e kontrollit të abuzimit të projektit kërkimor tema 5 rezultatet e kërkimit;

❆ Patentat e marra: më shumë se 30 patenta shpikjesh ndërkombëtare dhe kineze.


email TOP