Produk

page_banner

Uji Presisi Luhur pikeun Uji Uji Amphétamin Hiji Lengkah (AMP).

Tés gancang, hiji léngkah pikeun deteksi kualitatif Amphetamines dina cikiih manusa. Pikeun pamakéan diagnostik in vitro profésional wungkul.


Jenis sampel:

    Keunggulan produk:

    • Akurasi Deteksi Tinggi
    • Kinerja ongkos luhur
    • Pamastian kualitas
    • pangiriman gancang

    Katerangan lengkep

    Alat Uji Amphetamine AMP One Step mangrupikeun immunoassay kromatografi aliran gurat pikeun ngadeteksi Amphetamines dina cikiih manusa.

    Uji ieu ngan ukur masihan hasil tés analitik awal. Métode kimia alternatif anu langkung spésifik kedah dianggo pikeun kéngingkeun hasil analitis anu dikonfirmasi. Kromatografi gas / spéktrometri massa (GC / MS) mangrupikeun metode konfirmasi anu dipikaresep. Pertimbangan klinis sareng pertimbangan profésional kedah diterapkeun kana sagala ubar tina hasil tés panyalahgunaan, khususna nalika hasil positip awal dianggo.

    spésimén: cikiih

    Dipotong:1000ng/ml (Customizable)

    Format produk: Strip / Kaset / Dipcard / Lembar Uncut

    spésifikasi: Strips: 100 Tés / Kotak; Kaset: 40 Tés / Kotak

    Bahan anu disayogikeun:

    1. Alat tés

    2. Desiccants

    3. Pakét sisipan

    4. Tetes spésimén disposable (pikeun kaset tés wungkul)

    adv_img

    Arah pikeun Paké

    Ngidinan alat tés, sareng spésimén cikiih dugi ka suhu kamar [15-30 ℃ (59-86 ℉)] sateuacan diuji.

    [Pikeun Strip]

    1) Cabut strip tina wrapper foil atawa wadah desiccated (mawa wadahna ka suhu kamar saméméh muka pikeun nyegah kondensasi Uap dina wadahna). Labél strip sareng idéntifikasi pasien atanapi kontrol.

    2) Lebetkeun strip kana cikiih kalawan tungtung panah ngarah ka arah cikiih. Ulah nutupan cikiih ngaliwatan garis MAX (maksimum). Anjeun tiasa ninggalkeun strip dina cikiih atawa anjeun bisa nyandak strip kaluar sanggeus cikiih ampir anjog di luhureun jandela test tina strip jeung nempatkeun strip datar dina beungeut bersih non-nyerep.

    3) Baca hasil dina 5 menit.

    Ulah napsirkeun hasil sanggeus 10 menit.

    sdf

    [Pikeun Kaset]

    1) Cabut alat uji tina bungkus foilna ku cara nyukcruk sapanjang irisan (bawa wadahna ka suhu kamar sateuacan dibuka pikeun nyegah kondensasi Uap dina wadahna). Labél alat sareng idéntifikasi pasien atanapi kontrol.

    2) Ngagunakeun dropper specimen, cabut sampel cikiih tina cangkir specimen jeung lalaunan dispense 3 tetes (kira 120μl) kana sampel sirkular ogé, kade ulah overfill pad absorbent.

    3) Baca hasil dina 5 menit.

    Ulah napsirkeun hasil sanggeus 10 menit.

    图片 2

    [Pikeun Dipcard]

    1) Cabut alat uji tina kantong foil.

    2) Cabut cap tina alat uji. Labél alat sareng idéntifikasi pasien atanapi kontrol.

    3) Neuleumkeun ujung absorbent kana sampel cikiih dugi cikiih ampir anjog luhureun jandéla test tina dipcard nu. Sampel cikiih teu kedah noél kana alat plastik.

    4) Ganti cap dina ujung nyerep sareng teundeun alatna datar dina permukaan bersih anu henteu nyerep.

    5) Baca hasil dina 5 menit.

    Ulah napsirkeun hasil sanggeus 10 menit.

    图片 3
    surélék TOP
     Privacy settings
    Consent to Cookies & Data processing
    On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
    Accept
    Decline
    Close
    Accepted