Prestasi Utama

page_banner

❆ sertifikasi sistem kualitas EU TUV ISO13485 jeung pabrik AS FDA Certified;

❆ Langkung ti 30 sertipikat pendaptaran alat médis NMPA di Cina;

❆ Kit Uji Coronavirus Novel parantos disertipikasi ku FDA EUA AS, EU CE, ANSM Perancis, Walanda, Jerman BfArM, Austria, Australia TGA, Brazil ANVISA, Bolivia, Peru, Thailand, Filipina, Indonesia, Malaysia sareng otoritas global anu sanés sareng shortlisted dina whitelist of importers, Samentara éta pendaptaran di Cina NMPA, WHO jeung pendaptaran sinkron séjén keur lumangsung.

01
36

❆ Angkatan munggaran produk uji diri koronavirus novel Jerman parantos diasupkeun kana daptar perusahaan BfArM.

❆ Produk tes narkoba parantos didaptarkeun dina "Kit Uji Narkoba Kaamanan Umum (strip) anu disarankeun Meuli Katalog";

❆ Laihe Biotech naliti sareng ngembangkeun sacara mandiri "Quantum Dot Fluorescence - platform inovasi téknologi pikeun Deteksi Rapid Rapid Narkoba Rambut" anu mangrupikeun proyék R&D konci nasional "Lima Taun ka-13", salaku unit gawé babarengan industrialisasi pikeun deteksi ubar sareng ubar. téhnologi kontrol nyiksa & topik proyék panalungtikan parabot 5 hasil panalungtikan;

❆ Patén-patén Dimeunangkeun: leuwih ti 30 patén-patén panemuan internasional jeung Cina.


surélék TOP
 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted