Produk

page_banner

MET One Step Ultra Methamphetamine Test Strip (Urin)


Jenis sampel:

  • sample

    cikiih

  • sample

    ciduh

Keunggulan produk:

  • Akurasi Deteksi Tinggi
  • Kinerja ongkos luhur
  • Pamastian kualitas
  • pangiriman gancang

Katerangan lengkep

Tés gancang, hiji léngkah pikeun deteksi kualitatif Methamphetamines dina cikiih manusa.

Pikeun pamakéan diagnostik in vitro profésional wungkul.
The MET One Step Methamphetamine Test Device / Strip mangrupikeun immunoassay kromatografi aliran gurat pikeun ngadeteksi Methamphetamine dina cikiih manusa.
Uji ieu ngan ukur masihan hasil tés analitik awal. Métode kimia alternatif anu langkung spésifik kedah dianggo pikeun kéngingkeun hasil analitis anu dikonfirmasi. Kromatografi gas / spéktrometri massa (GC / MS) mangrupikeun metode konfirmasi anu dipikaresep. Pertimbangan klinis sareng pertimbangan profésional kedah diterapkeun kana sagala ubar tina hasil tés panyalahgunaan, khususna nalika hasil positip awal dianggo.

Kaset: 25 Tés / 40 Tes / 100 Tes

Spesimen: Urin/Ciduh

WechatIMG1795

Arah Pikeun Paké

Ngidinan alat tés, spésimén cikiih, sareng/atawa kadali ngahontal suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan tés.

1. Bawa pouch ka suhu kamar saméméh muka eta. Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng dianggo pas mungkin.
2. Teundeun alat test dina beungeut beresih jeung datar. Tahan dropper vertikal sarta mindahkeun 3 tetes pinuh cikiih (approx. 100l) kana spésimén sumur (S) alat uji, lajeng mimitian timer nu. Hindarkeun nangkep gelembung hawa dina sumur spesimen (S). Tempo ilustrasi di handap.
3. Ngadagoan garis beureum (s) némbongan. Hasilna kedah dibaca dina 5 menit. Ulah napsirkeun hasilna saatos 10 menit.

teu sadia pikeun pasar Us

图片3
surélék TOP