diulas

page_banner

OEM China Covid 19 Self Test Kit Hasil C Produsén - Novel Coronavirus (COVID-19) Antigén Test Kit (Koloid Emas) - Laihe

OEM China Covid 19 Self Test Kit Hasil C Produsén - Novel Coronavirus (COVID-19) Antigén Test Kit (Koloid Emas) - Laihe


Jenis sampel:

    Keunggulan produk:

    • Akurasi Deteksi Tinggi
    • Kinerja ongkos luhur
    • Pamastian kualitas
    • pangiriman gancang
    "Kadalikeun standar ku detil, nunjukkeun kakuatan ku kualitas". Usaha kami parantos narékahan pikeun ngadamel staf tim anu épisién pisan sareng stabil sareng ngajalajah kualitas anu efektif pikeun ngatur tindakan pikeunSerial Troponin Interprétasi, Tes Myoglobinuria, Hs Troponin T Rentang Normal, Urang maénkeun peran ngarah dina nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur layanan alus sarta harga kalapa.
    OEM China Covid 19 Self Test Kit Hasil C Produsén -Novel Coronavirus (COVID-19) Antigén Test Kit (Colloidal Gold) - LaiheDetail:

    WechatIMG1795

    eusi

    spésifikasi pakét: 25 T / kit
    1) Kaset tés antigén SARS-CoV-2
    2) Tabung ékstraksi kalayan solusi ékstraksi sampel sareng tip
    3) Kapas swab
    4) IFU: 1 sapotong/kit
    5) tubu nangtung: 1 sapotong / kit
    Bahan tambahan anu diperyogikeun: jam / timer / stopwatch
    Catetan: Ulah campur atawa silih tukeur bets béda kit.

    spésifikasi

    Item tésSampel TipeKaayaan Panyimpenan
    Antigén SARS-CoV-2swab irung2-30 ℃
    MétodologiWaktu TesHirup Rak
    Emas Koloid15 mnt24 bulan

    Operasi

    1. Kumpulan Spésimén:

    SAVSAV

    Nasal Swab:Pastikeun rohangan nasal beueus, teras sacara saksama selapkeun swab kana hiji liang irung pasien. Ujung swab kedah diselapkeun dugi ka 2-4 cm dugi ka tahan. Gulungkeun swab 5 kali sapanjang mukosa di jero liang irung pikeun mastikeun yén mukus sareng sél dikumpulkeun. Ngagunakeun swab sarua, malikan prosés ieu pikeun liang irung séjén pikeun mastikeun yén sampel nyukupan dikumpulkeun ti duanana cavities nasal. Cabut swab tina rongga irung.

    ASBQWQ

    Perlakuan spésimén:Cimata segel panyangga, selapkeun sirah swab kana panyangga ékstraksi sanggeus ngumpulkeun specimen, aduk rata, squeeze swab 10-15 kali ku compressing dinding tabung ngalawan swab, sarta ngantep éta nangtung pikeun 1 menit tetep saloba. sampel sabisa dina panyangga ékstraksi specimen. Piceun swab.

    Interprétasi

    VASBAB

    POSITIF:Dua garis warna muncul dina mémbran. Hiji garis nembongan di wewengkon kontrol (C) jeung garis sejenna nembongan di wewengkon test (T).
    NEGATIF:Ngan hiji garis berwarna nembongan di wewengkon kontrol (C). Henteu aya garis warna anu katingali dina daérah tés (T).
    SALAH:Garis kontrol gagal némbongan. Hasil tina tés naon waé anu henteu ngahasilkeun garis kontrol dina waktos baca anu ditangtukeun kedah dipiceun. Mangga mariksa prosedurna jeung malikan deui ku tés anyar. Upami masalahna tetep, lirén nganggo kit langsung sareng hubungi distributor lokal anjeun.
    CATETAN:
    1. Inténsitas warna di wewengkon tés (T) bisa rupa-rupa gumantung kana konsentrasi analytes hadir dina specimen. Ku alatan éta, sagala ngiuhan tina
    warna di wewengkon test kudu dianggap positif. Catet yén ieu téh tés kualitatif wungkul, sarta teu bisa nangtukeun konsentrasi analit dina
    spésimén.
    2. Jumlah spésimén anu teu cekap, prosedur operasi anu salah atanapi tés kadaluwarsa mangrupikeun alesan anu paling dipikaresep pikeun gagalna garis kontrol.


    Gambar detil produk:


    Pituduh Produk Patali:

    Kami mikaresep reputasi anu saé pisan di antara para nasabah pikeun kualitas produk anu saé, harga anu kompetitif sareng palayanan anu pangsaéna pikeun OEM China Covid 19 Self Test Kit Hasil C Produsén -Novel Coronavirus (COVID-19) Antigen Test Kit (Koloid Emas) - Laihe, The produk bakal nyadiakeun ka sakuliah dunya, kayaning: Cologne, Detroit, Ékuador, Pikeun boga leuwih perusahaan. sobat, urang geus diropéa daptar item sarta néangan gawé babarengan optimistis. Situs wéb kami nunjukkeun inpormasi sareng fakta panganyarna sareng lengkep ngeunaan daptar barang sareng perusahaan kami. Pikeun langkung ngaku, grup jasa konsultan kami di Bulgaria bakal langsung ngawalon sadaya patarosan sareng komplikasi. Aranjeunna bakal ngalakukeun usaha pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan pembeli. Ogé kami ngarojong pangiriman sampel pancen gratis. Kunjungan bisnis ka bisnis urang di Bulgaria sareng pabrik umumna wilujeng sumping pikeun negosiasi win-win. Mudah-mudahan pangalaman gawé bareng perusahaan anu bagja sareng anjeun.
    surélék TOP