Produk

page_banner

Total IgE Immunoglobulin E test (Imunofluoresensi)

Tés kuantitatif Total-IgE (Immunofluorescence Assay) nyaéta immunoassay fluoresensi (FIA) pikeun nangtukeun kuantitatif total IgE dina sakabeh getih / sérum / plasma manusa. Éta mangpaat salaku hiji

pitulung dina diagnosis sarta manajemén kasakit alérgi. Pikeun pamakéan diagnostik in vitro wungkul.


Jenis sampel:

    Keunggulan produk:

    • Akurasi Deteksi Tinggi
    • Kinerja ongkos luhur
    • Pamastian kualitas
    • pangiriman gancang

    Dimaksudkeun Paké

    Tés kuantitatif Total-IgE (Immunofluorescence Assay) nyaéta immunoassay fluoresensi (FIA) pikeun nangtukeun kuantitatif total IgE dina sakabeh getih / sérum / plasma manusa. Mangpaat salaku bantosan dina diagnosis sareng ngokolakeun panyakit alérgi. Pikeun pamakéan diagnostik in vitro wungkul.

    Pikeun diagnosis bantu panyakit alérgi, dermatitis éksim atanapi non-éksim, asma, jsb. Produk ieu henteu disarankeun pikeun pamariksaan fisik jalma séhat, sareng hasil tés positif atanapi négatif ngan ukur ngagambarkeun positip atanapi négatif.

    Hasilna pikeun antibodi IgE anu saluyu, sareng korelasi sareng naha pasien ngagaduhan panyakit henteu pasti, sareng henteu kedah dianggo salaku hiji-hijina indikator pikeun meunteun kaayaan pasien.

    adv_img

    BAHAN

    Bahan Disadiakeun

    Alat uji Droppers panyangga Paket sisipan

    Bahan Diperlukeun Tapi Henteu Disadiakeun

    Wadah pangumpulan spésimén Lancets (pikeun getih lengkep wungkul)

    Centrifuge Micropipette Timer

    Arah pamakéan

    1.Tes ieu kanggo pamakéan diagnostik in vitro wungkul. Ulah ngelek.

    2. Piceun sanggeus mimiti use.The test teu bisa dipaké deui.

    3. Ulah make test kit saluareun tanggal béakna.

    4. Ulah make kit lamun pouch ieu punctured atanapi henteu ogé disegel.

    5. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.

    6.Keep leungeun anjeun garing sarta bersih saméméh jeung salila nguji.

    7. Ulah make produk kaluar tina panto.

    8.The prosedur kudu dituturkeun persis pikeun hasil akurat.

    9. Ulah ngabongkar batréna. Batré henteu tiasa dicabut atanapi dirobih.

    10.Please turutan peraturan lokal pikeun Piceun tés dipaké.

    11. Alat ieu nyumponan sarat émisi éléktromagnétik EN61326. Émisi éléktromagnétikna rendah. Tés ieu henteu kedah dianggo caket sareng sumber radiasi éléktromagnétik anu kuat, sapertos telepon sélulér, sabab tiasa nyegah tés tiasa jalan leres. bahan sintétik hadir.

    email TOP