Produk

page_banner

Kit Uji Antigén Novel Coronavirus (COVID-19) (Emas Koloid) - Nasopharyngeal,oropharyngeal


Jenis sampel:

  • sample

    swab nasopharyngeal

  • sample

    swab oropharyngeal

Keunggulan produk:

  • Akurasi Deteksi Tinggi
  • Kinerja ongkos luhur
  • Pamastian kualitas
  • pangiriman gancang

Katerangan lengkep

Dimaksudkeun Paké
Kit Uji Antigén LYHER® Novel Coronavirus (COVID-19) (Koloid Emas) mangrupikeun immunoassay in vitro. Uji ieu pikeun deteksi langsung sareng kualitatif antigen SARS-CoV-2 tina sékrési nasopharyngeal sareng spésimén sékrési oropharyngeal. Kit kanggo pamakean diagnostik in vitro.

Ngeunaan COVID-19
COVID-19 mangrupikeun panyakit inféksi saluran pernapasan akut. Jalma umumna rentan. Ayeuna, pasien anu katépaan ku novel coronavirus mangrupikeun sumber utama inféksi; jalma anu katépaan asimtomatik ogé tiasa janten sumber inféksi. Dumasar kana panyelidikan epidemiologis ayeuna, jaman inkubasi nyaéta 1 dugi ka 14 dinten, biasana 3 dugi ka 7 dinten. Manifestasi utama kalebet muriang, kacapean sareng batuk garing. Nasal kamacetan, irung runny, nyeri tikoro, myalgia sarta diare kapanggih dina sababaraha kasus.

WechatIMG1795

eusi

spésifikasi pakét: 25 T / kit
1) Kaset tés antigén SARS-CoV-2
2) Tabung ékstraksi kalayan solusi ékstraksi sampel sareng tip
3) Kapas swab
4) IFU: 1 sapotong/kit
5) tubu nangtung: 1 sapotong / kit
Bahan tambahan anu diperyogikeun: jam / timer / stopwatch
Catetan: Ulah campur atawa silih tukeur bets béda kit.

spésifikasi

Item tésSampel TipeKaayaan Panyimpenan
Antigén SARS-CoV-2Nasopharyngeal swab/oropharyngeal swab2-30
MétodologiWaktu TesHirup Rak
Emas Koloid15 mnt24 bulan

Operasi

Koléksi sareng Panyimpenan spésimén

1. Nanganan sadaya spésimén saolah-olah aranjeunna sanggup ngirimkeun agén tepa.
2.Before ngumpulkeun specimen, mastikeun yén tube specimen geus disegel jeung panyangga ékstraksi teu bocor kaluar. Lajeng cimata kaluar film sealing sarta jadi on standby.
3. Koléksi spésimén:
- Spesimen Oropharyngeal: Kalayan sirah pasien rada diangkat ka luhur, sareng sungutna kabuka lebar, amandel pasien kakeunaan. Kalayan swab anu bersih, amandel pasien digosok sacara lembut bulak-balik sahenteuna 3 kali, teras témbok pharyngeal posterior pasien digosok deui sareng mudik sahenteuna 3 kali.
- Spésimen nasopharyngeal: Hayu sirah pasien bersantai sacara alami. Hurungkeun swab kana témbok liang irung lalaunan kana liang irung, nepi ka lalangit irung, terus muter bari ngusap jeung cabut lalaunan.
Perlakuan Spesimen: Selapkeun sirah swab kana panyangga ékstraksi sanggeus ngumpulkeun specimen, aduk rata, squeeze swab 10-15 kali ku compressing dinding tabung ngalawan swab, sarta ngantep éta nangtung pikeun 2 menit pikeun nyimpen saloba sampel sakumaha mungkin dina panyangga ékstraksi specimen. Piceun gagang swab.
4.Spésimén swab kudu diuji pas mungkin sanggeus ngumpulkeun. Anggo spésimén anu énggal dikumpulkeun pikeun pagelaran tés pangsaéna.
5. Lamun teu diuji langsung, spésimén swab bisa disimpen dina 2-8 ° C pikeun 24 jam sanggeus ngumpulkeun. Upami panyimpen jangka panjang diperyogikeun, éta kedah dijaga dina -70 ℃ pikeun ngindarkeun siklus freeze-thaw.
6. Ulah make spésimén anu écés ngotorkeun getih, sabab bisa ngaganggu aliran sampel jeung interpretasi hasil tés.

Prosedur Tés
1. Nyiapkeun
1.1 Spésimén anu badé diuji sareng réagen anu diperyogikeun kedah dipiceun tina kaayaan panyimpen sareng saimbang kana suhu kamar;
1.2 Kit kudu dikaluarkeun tina kantong bungkusan sareng disimpen dina bangku garing.

2. Nguji
2.1 Teundeun kit tés sacara horisontal dina méja.
2.2 Tambahkeun specimen
Selapkeun tip tetes anu bersih dina tabung spesimen sareng balikkeun tabung spesimen supados jejeg kana liang sampel (S) sareng tambahkeun 3 tetes (kira-kira 100ul) tina sampel. Setel timer pikeun 15 menit.
2.3 Maca hasil
Spésimén positip tiasa dideteksi dina 15 menit saatos tambihan sampel.

Interprétasi Hasil

VASBAB

POSITIF:Dua garis warna muncul dina mémbran. Hiji garis berwarna nembongan di wewengkon kontrol (C) jeung garis séjén nembongan dina wewengkon test (T).
NEGATIF:Ngan hiji garis warna tunggal mucunghul di wewengkon kontrol (C). Teu aya garis warna anu katingali di daérah tés (T).
SALAH:Garis kontrol teu némbongan. Hasil tés anu henteu nunjukkeun garis kontrol saatos waktos maca anu ditangtukeun kedah dipiceun. Koléksi sampel kedah dipariksa sareng diulang ku tés énggal. Eureun nganggo alat uji langsung sareng hubungi dealer lokal anjeun upami masalahna tetep.
PERHATOSAN
1. Inténsitas warna di wewengkon tés (T) bisa rupa-rupa gumantung kana konsentrasi protéin virus hadir dina sampel mukus nasal. Ku alatan éta, warna naon waé di daérah tés kedah dianggap positip. Ieu kudu dicatet yén ieu téh ukur tés kualitatif jeung teu bisa nangtukeun konsentrasi protéin viral dina sampel mukus nasal.
2. Volume sampel teu cukup, prosedur bener atawa tés kadaluwarsa anu paling dipikaresep alesan naha garis kontrol teu muncul.

Performance klinis

Sensitipitas: 95,07%      Spésifikasi: 99,74%      Akurasi: 98,12%

email TOP
 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X