Tentang Kami

page_banner

Hangzhou Laihe Biotéh Co., Ltd.

Produk sareng jasa tés kaséhatan anu gancang, akurat sareng dipercaya

Gancang

jasa profésional sarta gancang

Akurat

Respon gancang sareng akurat

Bisa diandelkeun

Tim téknis profésional

Pausahaan

3A perusahaan kualitas dipercaya

01

Diadegkeun dina 2012, Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd., geus salawasna fokus kana ngembangkeun sarta industrialisasi POCT diagnosis instan, monitoring sarta widang téhnologi informasi kaséhatan, sarta komitmen pikeun nyadiakeun gancang, akurat jeung dipercaya produk deteksi kaséhatan sarta jasa ka umum.

Ngaliwatan inovasi téhnologis kontinyu, LYHER® geus diala (kaasup aplikasi pending) leuwih ti 10 patén-patén penemuan internasional jeung nasional, leuwih ti 20 patén-patén modél utiliti, leuwih ti 10 patén-patén penampilan sarta leuwih ti 10 hak cipta software.

merek LYHER® geus didaptarkeun di leuwih ti 40 nagara sakuliah dunya, kaasup Cina, Eropa, Asia, Amerika jeung Australia, jsb.


email TOP