Babagan awake dhewe

page_banner

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.

Produk lan layanan tes kesehatan sing cepet, akurat lan dipercaya

Cepet

Layanan profesional lan cepet

Akurat

Respon cepet lan akurat

Iso dipercoyo

Tim teknis profesional

Perusahaan

3A perusahaan kualitas dipercaya

01

Founded in 2012, Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd., wis tansah fokus ing pangembangan lan industrialisasi saka POCT diagnosis cepet, ngawasi lan lapangan teknologi informasi kesehatan, lan setya nyediakake cepet, akurat lan dipercaya produk deteksi kesehatan lan layanan kanggo umum.

Liwat inovasi teknologi sing terus-terusan, LYHER® wis entuk (kalebu aplikasi sing ditundha) luwih saka 10 paten penemuan internasional lan nasional, luwih saka 20 paten model sarana, luwih saka 10 paten penampilan lan luwih saka 10 hak cipta piranti lunak.

Merek LYHER® wis kadhaptar ing luwih saka 40 negara ing saindenging jagad, kalebu China, Eropa, Asia, Amerika lan Australia, lsp.


email TOP