За нас

page_banner

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.

Брзи, точни и сигурни производи и услуги за тестирање на здравјето

Брзо

Професионална и брза услуга

Точен

Брз и точен одговор

Сигурен

Професионален технички тим

Претпријатие

3Квалитетно доверливо претпријатие

01

Основана во 2012 година, Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd., отсекогаш се фокусирала на развојот и индустријализацијата на полето на POCT инстант дијагноза, следење и здравствена информатичка технологија и е посветена на обезбедување брзи, точни и сигурни производи и услуги за откривање на здравјето на јавен.

Преку континуирани технолошки иновации, LYHER® има добиено (вклучувајќи ги и апликациите што чекаат) повеќе од 10 меѓународни и национални патенти за пронајдок, повеќе од 20 патенти за корисни модели, повеќе од 10 патенти за изглед и повеќе од 10 авторски права на софтвер.

Брендот LYHER® е регистриран во повеќе од 40 земји во светот, вклучувајќи ги Кина, Европа, Азија, Америка и Австралија итн.


е-пошта ВРВ