Контактирајте не

page_banner

Контактирајте не

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.

Адреса

Соба 401-406, F1-3, зграда 1, бр.425 Miaohouwang Road, Xixing Street, Binjiang District, Hangzhou, Zhejiang P.R. Кина

Е-пошта

Телефон

Факс: +86-0571-8665 8000

+86-0571-8765 3090

Часови

Време во Пекинг: 8:30 до 17:30 часот

Лондон време: 0:30 до 9:30 часот

Време во Сиднеј: 11:30 до 20:30 часот

Њујорк Време: 20:30 до 5:30 часот


е-пошта ВРВ