LHsw
LHsw2
LHsw3
WechatIMG955
шубиао

ЗА НАС

Основана во 2012 година, Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.
(во натамошниот текст како Laihe Biotech), национално претпријатие за висока технологија, отсекогаш се фокусирало на развојот и индустријализацијата на POCT мониторингот на инстант дијагноза и здравствената информатичка технологија, и е посветен на обезбедување брзи, точни и доверливи производи и услуги за откривање на здравјето на јавноста

Истражуваred_more
шубиао

Последни вести

шубиао