Историја на компанијата

page_banner

Процес на развој на Laihe Biotech

Picture

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd е основана и го освои клучниот проект за поддршка на Hangzhou Binjiang 5050 иновации и претприемништво на високо ниво на таленти во странство: Во ноември истата година, ја добивме лиценцата за производство на медицински уреди.

Во 2012 г
Picture

Одобрено од ISO13485 и CE, Laihe Biotech го започнува меѓународниот бизнис.

Во 2015 г
Picture

Лаихе доби седум патенти, а Тестот за злоупотреба на дроги беше во потесен избор во препорачаниот каталог против дрога на Националното Министерство за јавна безбедност.

Во 2016 г
Picture

6 Медицински помагала од класаⅢ се сертифицирани и котирани на пазарот. Laihe го додели Националниот сертификат за високотехнолошки претпријатија.

Во 2017 г
Picture

Laihe оценет како претпријатие ориентирана кон квалитет на ниво на ААА и доверливо.

Во 2019 г
Picture

Лаихе придонесува во борбата против пандемијата на новиот коронавирус. Компанијата и генералниот директор лично донираа скоро 100.000 јуани на добротворната федерација на Вухан, Здружението на Црвениот крст за висока технологија Хангжу и други организации. Околу 100.000 комплети се донирани на медицински институции во регионот Ломбард во Италија, локалната кинеска стопанска комора во Шпанија, пакистанската амбасада во Кина, провинцијата Обе во Франција, Владата на Перу, амбасадата на Зимбабве, амбасадата на Грузија, и Амбасадата на Молдавија. Лаихе се здоби со меѓународни сертификати како што се САД FDA EUA, германски BfArM, француски ANSM. Австралиски TGA, итн.

Во 2020 година
Picture

Laihe ја помина евалуацијата за откривање коса на дрога од Министерството за јавна безбедност и беше избрана во потесен избор во директориумот добавувачи Laihe поседува 8 меѓународни и национални патенти за пронајдоци, 10 патенти од нов тип, 10 патенти за изглед, 5 права за регистрација на софтвер.

Во август 2020 г
Picture

Производите се популарни во повеќе од 40 земји и региони ширум светот и го имаат добиено заштитниот знак на брендот „LYHER“ во 18 големи земји и региони, вклучувајќи ги ЕУ САД, Бразил, Јапонија, Јужна Африка, Русија итн., како и регистрација сертификати од надлежните органи во многу земји.

Во 2021 година

е-пошта ВРВ