Historia e Kompanisë

page_banner

Procesi i zhvillimit të Laihe Biotech

Picture

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd, u themelua dhe fitoi projektin kryesor mbështetës të inovacionit dhe sipërmarrjes së talenteve të nivelit të lartë jashtë shtetit Hangzhou Binjiang 5050: Në nëntor të të njëjtit vit, morëm licencën e prodhimit të pajisjeve mjekësore.

Në vitin 2012
Picture

Miratuar nga ISO13485 dhe CE, Laihe Biotech fillon biznesin ndërkombëtar.

Në vitin 2015
Picture

Laihe mori shtatë patenta dhe Testi i Drogave të Abuzimit u rendit në listën e ngushtë në katalogun e rekomanduar kundër drogës të Ministrisë Kombëtare të Sigurisë Publike.

Në vitin 2016
Picture

6 Pajisjet mjekësore të klasësⅢ janë të certifikuara dhe të listuara në treg. Laihe ka dhënë Certifikatën Kombëtare të Ndërmarrjes së Teknologjisë së Lartë.

Në vitin 2017
Picture

Laihe e vlerësuar si ndërmarrje e orientuar drejt cilësisë dhe e besueshme në nivelin AAA.

Në vitin 2019
Picture

Laihe kontribuon në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri. Kompania dhe menaxheri i përgjithshëm personalisht i dhuruan afro 100,000 juanë Federatës së Bamirësisë së Wuhan, Shoqërisë së Kryqit të Kuq të Zonës së Teknologjisë së Lartë Hangzhou dhe organizatave të tjera. Rreth 100,000 komplete u janë dhuruar institucioneve mjekësore në Rajonin Lombard të Italisë, Dhomës lokale të Tregtisë Kineze në Spanjë, Ambasadës së Pakistanit në Kinë, Provincës Aube të Francës, Qeverisë së Perusë, Ambasadës së Zimbabvesë, Ambasadës së Gjeorgjisë, dhe Ambasada e Moldavisë. Laihe mori certifikata ndërkombëtare si FDA EUA e SHBA, BfArM gjermane, ANSM franceze. TGA Australiane, etj.

Në vitin 2020
Picture

Laihe kaloi vlerësimin e zbulimit të qimeve të drogës nga Ministria e Sigurisë Publike dhe u fut në listën e ngushtë në drejtorinë e furnizuesve Laihe mban 8 patenta shpikjesh ndërkombëtare dhe kombëtare, 10 patenta të tipit të ri, 10 patenta paraqitjeje, 5 të drejta regjistrimi të softuerit.

Në gusht 2020
Picture

Produktet janë të njohura në më shumë se 40 vende dhe rajone në të gjithë botën, dhe kanë marrë markën tregtare "LYHER" në 18 vende dhe rajone kryesore duke përfshirë BE-në SHBA, Brazilin, Japoninë, Afrikën e Jugut, Rusinë, etj., dhe regjistrimin certifikatat e autoriteteve kompetente në shumë vende.

Në vitin 2021

email TOP