LHsw
LHsw2
LHsw3
WechatIMG955
shubiao

PËR NE

E themeluar në vitin 2012, Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.
(më tej referuar si Laihe Biotech), një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë, është fokusuar gjithmonë në zhvillimin dhe industrializimin e monitorimit të menjëhershëm të diagnozës POCT dhe fushën e teknologjisë së informacionit shëndetësor, dhe është e përkushtuar të ofrojë produkte dhe shërbime të zbulimit të shëndetit të shpejtë, të saktë dhe të besueshëm për publikun.

Eksploronired_more
shubiao