LHsw
LHsw2
LHsw3
shubiao

TENTANG KAMI

Diadegkeun dina 2012, Hangzhou Laihe Biotéh Co., Ltd.
(saterusna disebut Laihe Biotéh), perusahaan téknologi tinggi nasional, sok fokus kana pamekaran sareng industrialisasi POCT ngawaskeun diagnosis instan sareng widang téknologi inpormasi kaséhatan, sareng komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa deteksi kaséhatan anu gancang, akurat sareng dipercaya ka masarakat.

Ngajalajahred_more
shubiao