Sajarah parusahaan

page_banner

Prosés ngembangkeun Laihe Biotéh

Picture

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd diadegkeun sareng meunang proyék dukungan konci Hangzhou Binjiang 5050 Overseas High-level Talents innovation and Entrepreneurship: Dina bulan Nopémber taun anu sami, kami nampi lisénsi produksi alat médis.

Dina 2012
Picture

Disatujuan ku ISO13485 sareng CE, Laihe Biotech ngamimitian bisnis internasional.

Dina 2015
Picture

Laihe nampi tujuh patén-patén, sareng Uji Penyalahgunaan Narkoba didaptarkeun dina katalog anu disarankeun anti narkoba Kementerian Nasional Kaamanan Umum.

Dina 2016
Picture

6 Alat médis KelasⅢ disertipikasi sareng didaptarkeun di pasar. Laihe parantos dilélér Sertipikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.

Dina 2017
Picture

Laihe dipeunteun salaku AAA-tingkat kualitas-berorientasi jeung perusahaan dipercaya.

Dina 2019
Picture

Laihe nyumbang kana perang ngalawan pandémik coronavirus novel. Perusahaan sareng manajer umum sacara pribadi nyumbangkeun ampir 100,000 yuan ka Wuhan Charity Federation Hangzhou High-tech Zone Red Cross Society sareng organisasi sanés. Sakitar 100,000 kit parantos disumbangkeun ka lembaga médis di Wewengkon Lombard Italia, Kamar Dagang Cina lokal di Spanyol, Kedubes Pakistan di Cina, Propinsi Aube Perancis, Pamaréntah Peru, Kedutaan Zimbabwe, Kedutaan Georgia, jeung Kedubes Moldova. Laihe nampi sertipikasi internasional sapertos US FDA EUA, BfArM Jerman, ANSM Perancis. TGA Australia, jsb.

Dina 2020
Picture

Laihe lulus Departemen Kaamanan Public evaluasi bulu ubar, sarta ieu shortlisted dina diréktori supplier Laihe nyekel 8 patén-patén penemuan internasional jeung nasional, 10 patén-patén anyar-tipe, 10 patén penampilan, 5 hak pendaptaran software.

Dina Agustus 2020
Picture

Produkna populer di langkung ti 40 nagara sareng daérah di sakumna dunya, sareng parantos nampi mérek dagang merek "LYHER" di 18 nagara sareng daérah utama kalebet EU AS, Brazil, Jepang, Afrika Kidul, Rusia, jsb, sareng pendaptaran. sertipikat otoritas kompeten di loba nagara.

Dina 2021

email TOP