Riwayat Perusahaan

page_banner

Proses Pengembangan Laihe Biotech

Picture

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd didegaké lan menangaké proyek dhukungan tombol Hangzhou Binjiang 5050 Overseas High-level Talents inovasi lan Entrepreneurship: Ing November taun sing padha, kita entuk lisensi produksi piranti medis.

Ing 2012
Picture

Disetujui dening ISO13485 lan CE, Laihe Biotech miwiti bisnis internasional.

Ing 2015
Picture

Laihe entuk pitung paten, lan Uji Penyalahgunaan Narkoba didaftar ing katalog sing disaranake anti-narkoba Kementerian Nasional Keamanan Umum.

Ing 2016
Picture

6 Piranti medis kelasⅢ disertifikasi lan kadhaptar ing pasar. Laihe wis dianugerahi National High-tech Enterprise Certificate.

Ing 2017
Picture

Laihe dirating minangka perusahaan berorientasi kualitas lan dipercaya tingkat AAA.

Ing 2019
Picture

Laihe nyumbang kanggo perang nglawan pandemik coronavirus novel. Perusahaan lan manajer umum nyumbang meh 100.000 yuan menyang Wuhan Charity Federation Hangzhou High-tech Zone Red Cross Society lan organisasi liyane. Kira-kira 100.000 kit wis disumbang kanggo institusi medis ing Wilayah Lombard Italia, Kamar Dagang Cina lokal ing Spanyol, Kedutaan Besar Pakistan ing China, Provinsi Aube Prancis, Pemerintah Peru, Kedutaan Besar Zimbabwe, Kedutaan Besar Georgia, lan Kedutaan Besar Moldova. Laihe entuk sertifikasi internasional kayata US FDA EUA, BfArM Jerman, ANSM Prancis. TGA Australia, lsp.

Ing 2020
Picture

Laihe ngliwati evaluasi deteksi rambut obat-obatan Keamanan Umum, lan diselehake ing direktori supplier Laihe nyekel 8 paten penemuan internasional lan nasional, 10 paten jinis anyar, 10 paten penampilan, 5 hak registrasi piranti lunak.

ing Agustus 2020
Picture

Produk kasebut misuwur ing luwih saka 40 negara lan wilayah ing saindenging jagad, lan wis entuk merek dagang merek "LYHER" ing 18 negara lan wilayah utama kalebu EU USA, Brazil, Jepang, Afrika Kidul, Rusia, lsp, lan registrasi. sertifikat panguwasa sing kompeten ing pirang-pirang negara.

Ing 2021

email TOP