Rreth Nesh

page_banner

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.

Produkte dhe shërbime të testimit shëndetësor të shpejtë, të saktë dhe të besueshëm

Shpejt

Shërbim profesional dhe i shpejtë

E sakta

Përgjigje e shpejtë dhe e saktë

E besueshme

Ekipi teknik profesional

Ndërmarrje

3 Një ndërmarrje e besueshme cilësore

01

E themeluar në vitin 2012, Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd., është fokusuar gjithmonë në zhvillimin dhe industrializimin e diagnozës, monitorimit dhe fushës së teknologjisë së informacionit shëndetësor të menjëhershëm POCT, dhe është e përkushtuar të ofrojë produkte dhe shërbime të zbulimit të shëndetit të shpejtë, të saktë dhe të besueshëm për publike.

Nëpërmjet inovacionit të vazhdueshëm teknologjik, LYHER® ka marrë (përfshirë aplikacionet në pritje) më shumë se 10 patenta shpikjesh ndërkombëtare dhe kombëtare, më shumë se 20 patenta modelesh të dobishme, më shumë se 10 patenta paraqitjeje dhe më shumë se 10 të drejta autori të softuerit.

Marka LYHER® është regjistruar në më shumë se 40 vende të botës, duke përfshirë Kinën, Evropën, Azinë, Amerikën dhe Australinë, etj.


email TOP