Produktet

page_banner

HCG Testi i shtatzënisë

Lloji i mostrës:

  • sample

    urinë

Avantazhi i produktit:

  • Saktësia e lartë e zbulimit
  • Performancë me kosto të lartë
  • Sigurimi i cilësisë
  • Dorëzimi i shpejtë

pershkrim i detajuar

Një test i shpejtë, një hap për zbulimin cilësor të COC korionike njerëzore (hCG) në urinë. Vetëm për përdorim profesional diagnostikues in vitro.

PËRDORIMI I CAKTUAR

Shiriti i testit të shtatzënisë me një hap të hCG (urina) është një analizë imunologjike e shpejtë kromatografike për zbulimin cilësor të COC korionike njerëzore (hCG) në urinë për të ndihmuar në zbulimin e hershëm të shtatzënisë.

Mostra: Urina

WechatIMG1795

Udhëzimet për përdorim

Lëreni shiritin e provës, mostrën e urinës dhe/ose kontrollet të ekuilibrohen në temperaturën e dhomës (15-30°C) përpara testimit.

1.Silleni qesen në temperaturën e dhomës përpara se ta hapni. Hiqeni shiritin e provës nga qesja e mbyllur dhe përdorni sa më shpejt të jetë e mundur.

2. Me shigjeta të drejtuara drejt kampionit të urinës, zhytni shiritin e provës vertikalisht në kampionin e urinës për të paktën 5 sekonda. Mos e kaloni vijën maksimale (MAX) në shiritin e provës kur zhytni shiritin. Shihni ilustrimin më poshtë.

3.Vendosni shiritin e provës në një sipërfaqe të sheshtë jo absorbuese, ndizni kohëmatësin dhe prisni që të shfaqen vijat e kuqe. Rezultati duhet të lexohet në 3 minuta. Është e rëndësishme që sfondi të jetë i qartë përpara se të lexohet rezultati.

Shënim: Një përqendrim i ulët i hCG mund të rezultojë në shfaqjen e një linje të dobët në rajonin e testit (T) pas një periudhe të gjatë kohore; prandaj, mos e interpretoni rezultatin pas 10 minutash.

fbdb
email TOP
 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X