Nala soo xiriir

page_banner

Nala soo xiriir

Hal qayb oo ka mid ah Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.

Cinwaanka

Qolka 401-406, F1-3, Dhismaha 1, No.425 Miaohouwang Road, Xixing Street, Degmada Binjiang, Hangzhou, Zhejiang P.R. Shiinaha

E-mailka

Taleefanka

Fakis: + 86-0571-8665 8000

+ 86-0571-8765 3090

Saacadaha

Waqtiga Beijing: 8:30 subaxnimo ilaa 5:30 galabnimo

Waqtiga London: 0:30 subaxnimo ilaa 9:30 subaxnimo

Waqtiga Sydney: 11:30 subaxnimo ilaa 8:30 galabnimo

Waqtiga New York: 8:30pm ilaa 5:30am


iimaylka TOP