Kontaka Kami

page_banner

Kontaka Kami

Hangzhou Laihe Biotech Co., Ltd.

Address

Room 401-406, F1-3, Building 1, No.425 Miaohouwang Road, Xixing Street, Binjiang District, Hangzhou, Zhejiang PR China

Telepono

Fax: +86-0571-8665 8000

+86-0571-8765 3090

Mga oras

Oras sa Beijing: 8:30am hangtod 5:30pm

Oras sa London: 0:30am hangtod 9:30am

Oras sa Sydney: 11:30am hangtod 8:30pm

Oras sa New York: 8:30pm hangtod 5:30am

Isulat ang imong mensahe dinhi ug ipadala kini kanamo